KURMACA KISA FİLM ATÖLYESİ

Meridyen Derneği Sinemaya Gönül Veren Gençleri Desteklemeye Devam Ediyor!

Meridyen çatısı altında 2015 yılında başlayan Kurmaca Kısa Film Atölyesi ile gençler önce bir filmin omurgası olan “iyi öykü” konusunda sıkı bir eğitim aldılar, sonra da ekip olarak yazdıkları senaryoyu çekerek bir film ürettiler. Böylece film yapım sürecini tüm aşamaları ile tecrübe etme imkânı buldular.

Sinemanın çağın en etkili anlatı dillerinden biri olduğuna inanan Meridyen Derneği, bu alanda güzel işler üretmek derdini taşıyan gençleri 2017 yılının yeni eğitim döneminde de bir araya getirmeye hazırlanıyor. Temel sinematografi eğitimi, senaryo yazımı ve kısa film yapımına odaklanılacak olan atölye programının yeni dönem kayıtları için detaylı bilgiler aşağıdadır:

​​Eğitmen: M. Abdülgafur Şahin
​Başlangıç Tarihi: 14 Ekim 2017 Cumartesi, 11:00 – 13:00
​Yer: Meridyen Derneği

​Atölye Programı:
​Temel Sinematografi Eğitimi, Senaryo Yazımı ve Kısa Film Yapım aşamalarını içerir.
​Atölye haftada bir defa, Cumartesi günleri, 11:00 – 13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
​Program, 18-29 yaş arasındaki gençlere yöneliktir.
​Devam zorunluluğu bulunmaktadır.
​Atölyeye katılım için ilk müracaatlar, aşağıdaki linkle ulaşabileceğiniz ​formu doldurmanız yoluyla yapılacaktır.
▪ Başvuru Formu Linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf62v7RSk7tb_M08VnSklmAynppVKJfK-XZRG5RZdQ5H10BCA/viewform

Katılım kontenjanla sınırlıdır. İnternet üzerinden başvurusunu ​yapanlarla, 7 Ekim 2017 Cumartesi günü mülakat yapılacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 5 Ekim 2017 Perşembe

Katılım ücretsizdir.