Hindistan’daki Verbattle Foundation’ın kurucularından Deepak Thimaya Meridyen’de!

Meridyen Derneği, 23 Haziran 2016 Perşembe günü Hindistan’da faaliyet gösteren Verbattle Foundation adlı kurumun kurucusu Deepak Thimaya’ya ev sahipliği yaptı.

Toplantıya derneğimizi temsilen Meridyen Derneği İdari Sekreteri Mehmet Yılmaz Nalkıran ve Meridyen Münazara Kulübü eğitmeni Yavuz Yiğit katıldı. Tanışma sürecinin ardından, Meridyen Münazara Kulübü eğitmeni Yavuz Yiğit hem derneğin hem de kulübün çalışmalarıyla ilgili misafirimize detaylı bilgiler verdi.

Verbattle Foundation’ın faaliyetlerinden bahseden Thimaya, Hindistan’da münazara çalışmalarının nasıl yapıldığı ve Verbattle’ın bu noktada yaptıkları hakkında kısa bir sunum gerçekleştirdi. Meridyen Derneği’nin, Türkiye’deki münazara kültürünü geliştirme noktasındaki çabalarını takdirle karşıladıklarını belirten Thimaya, uluslararası organizasyonlarda kendileriyle çalışabilecek ekipler aradıklarını ifade etti. Meridyen Münazara Kulübü’nün bu anlamda son derece titiz ve özverili çalışmalara imza attığının altını çizen Thimaya, Verbattle Foundation olarak uluslararası platformda Meridyen Münazara Kulübü ekibiyle çalışmak istediğini dile getirdi.

Toplantı sonrası, dernek merkezimizi ilgiyle gezen Thimaya, diğer faaliyetlerimiz hakkında bilgi alarak derneğimizden ayrıldı.