Meridyen Münazara Kulüp İçi Turnuvası Gerçekleşti

Meridyen Derneği tarafından Meridyen Münazara Kulübü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Meridyen Münazara Kulüp İçi Turnuvası 8 Kasım 2015 Pazar günü Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Turnuva, Meridyen Derneği tarafından münazara eğitimi verilen okullardan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi öğrencileri ile Meridyen Münazara Kulübü takımları arasında gerçekleşti. 28 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada münazaracılar, ‘Aileler hayati organlarını çocuklarına verebilmelidir’, ‘Meclise yalnızca en yüksek oyu alan iki parti girmelidir’, ‘Sosyal medyada anonim isimli hesaplar açılmamalıdır’, ‘Devlet hiçbir din hizmeti vermemeli, din işleri vakıf ve dernekler tarafından yürütülmelidir’, ‘Ekonomik kalkınma uğruna çevreden feragat edilebilmelidir.’ konuları üzerine tartıştılar.

Meridyen Open Münazırlar Takımı’ndan Oğuzhan Pelit ve Ahmet Yalçınkaya turnuvayı şampiyonlukla tamamladı.