Davetlisiniz: ‘Meridyen Nesilleri Kuşatıyor’ III. Semineri

Meridyen Derneği, “insana yatırım” vizyonuyla yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Kurulduğu günden bu yana, nitelikli insan yetiştirme idealiyle, toplumun ihtiyaç duyduğu konularda kalıcı çözümler üretmeyi amaçlayan Meridyen Derneği, düzenlediği bir dizi interaktif eğitim semineri ile  sağlıklı ve nitelikli nesillerin yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Uzman konuklarımızın rehberliğinde, bilgi birikiminizi arttırmak ve yeni nesiller yetiştirirken attığınız adımları doğru bilgilerle sağlamlaştırmak için dernek merkezimizde, Uzm. Psk. Hatice Kübra Şen‘in katılımıyla “Ahlak Gelişimi” konusu çerçevesinde gerçekleşecek Meridyen Nesilleri Kuşatıyor üçüncü seminerinde sizlerle birlikte olmayı diliyoruz.

Konu:    Ahlak Gelişimi
Konuk:  Uzm. Psk. Hatice Kübra Şen Tarih:    1 Mart 2016 Salı, 13:00-15:00 Yer: Meridyen Derneği