Nesiller Buluşuyor: Kuşaklararası İletişim Sorunları

Meridyen Destek Derneği’nin sosyal bilimler projeleri kapsamında düzenlediği “Nesiller Buluşuyor” toplantıları başladı.

Meridyen Destek Derneği’nin bu yılki sosyal projelerinden olan “Nesiller Buluşuyor” toplantı dizisinin ilki, 24 Ekim Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle yapıldı.

Toplantı serisinin ilk halkası olan programda Prof. Dr. Kemal Sayar’ın katılımıyla “Kuşaklararası İletişim Sorunları” konusu ele alındı. Gençler ve yetişkinler arasında yaşanan iletişim problemleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Geniş bir katılımcı kitlesinin takip ettiği toplantıda farklı kuşaklar arasında yaşanan iletişim sorunları çerçevesinde yapılmış sokak röportajları videosu gösterildi. Farklı yaş gruplarından katılımcıların yer aldığı etkinlikte kuşaklararası iletişim sorunlarına dair çarpıcı değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Kemal Sayar, dinleyicilerin sorularını da cevapladı.