Sonpeygamber.info’dan Hz. Muhammed (sav)’in Hayatı-DKAB Materyali

Meridyen Derneği projesi olan Sonpeygamber.info Web Portalı, ‘Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi’ (DKAB) ve ‘Hz. Muhammed (sav)’in Hayatı’ dersleri için öğretmen ve öğrencilere yönelik bir online eğitim materyali hazırladı.

Online materyal şeklinde düzenlenen çalışma hem 2012-2013 eğitim döneminden itibaren seçmeli olarak okutulmaya başlanan ‘Hz. Muhammed (sav)’in Hayatı’ dersi hem de zorunlu ‘DKAB’ derslerinin Hz. Peygamber’i konu edinen bölümleri için müfredata uygun bir temel yardımcı kaynak olarak hazırlandı.

Sonpeygamber.info Web Portalı editöryal ekibi tarafından hazırlanan Hz. Muhammed (sav)’in Hayatı; özgün tasarımı, doyurucu içeriği ve görsel materyalleriyle de dikkat çekiyor. Konularla alakalı videoların yer aldığı online eğitim materyali, bir Milli Eğitim Bakanlığı projesi olan Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’nda da  öğretmen ve öğrencilerin istifadesine sunuluyor.

Sonpeygamber.info Web Portalı’nın EBA ile birlikte yürüttüğü bu proje tek bir çalışmayla sınırlı kalmayıp uzun vadeli olarak devam edecek. Projenin ilk ürünü olarak sunulan Hz. Muhammed (sav)’in Hayatı’nı, tüm eğitim kademeleri için ayrı ayrı hazırlanan yardımcı kaynaklar izleyecek.

Bu projeyle alakalı her türlü görüş, öneri ve hazırlanan Hz. Muhammed (sav)’in Hayatı kitabını basılı olarak temin etmek için [email protected] adresinden ve 09:00-18:00 saatleri arasında 0216 310 30 39 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.