Sonpeygambercocuk Sitesi’nden 3D animasyon: Cumburlopya

Hz. Peygamber (sav)’i çocuklara en doğru ve eğlenceli şekilde anlatmanın çeşitli yollarını deneyen ve onları  Hz. Peygamber (sav) ile manevi ortamlarda buluşturmaya gayret eden Sonpeygambercocuk.info, çizgi film dünyasına başarılı bir şekilde ilk adımını attı. Geçtiğimiz yıllarda Kestane isminde, 2D formatında sessiz kısa filmler yapmış olan Sonpeygambercocuk.info, yeni çalışmasını 3D formatında hazırladı.

Cumburlopya’ isimli animasyon, büyüyünce ne olacağına bir türlü karar veremeyen ve kafası fena halde karışık bir balık olan Afili’nin hikâyesini anlatıyor. Büyüyünce ne olacağına karar vermek mi zor, yoksa iyilik yapmak mı? Afili buna karar vermeye çalışıyor. Tam da bu esnada dedesi yardımına koşuyor.

İzleyicisini düşünmeye ve iyilik yapmaya teşvik eden, neşeli karakterleri ile ilgi çeken çalışma, Sonpeygambercocuk YouTube sayfası ve internet sitesinde yayına girdi.

Sonpeygambercocuk.info, çocukların büyük ilgiyle takip ettiği çalışmalarına, bir yenisini daha eklemiş olmanın heyecanı ile yoluna devam ediyor.

YouTube Link: https://www.youtube.com/watch?v=RYlCEmNtLAQ