Akademik Danışmanlık

Meridyen Derneği öncelikli amacına uygun olarak, sosyal bilimler alanındaki hâkim söylemlerin ötesinde, içinden çıktığı toplumu iyi tanıyan, onun yüzleştiği problemlerle hemhal olabilen, öz bilinci yüksek gençlere destek olmak yolunda önemli çalışmalar yapmıştır.

Özellikle Yüksek lisans ve doktora düzeyinde, Akademik referanslarla yapılan başvuruları belli kriterler dâhilinde akademik kurulda değerlendirerek uygun bulduğu proje ve çalışmaları desteklemektedir. On yılı aşkın süredir sağlamakta olduğu Akademik desteklerle, birçok akademisyene dünyanın saygın üniversitelerinde eğitim görme olanağı sunmuştur.

Ayrıca nitelikli gençlerin sosyal bilimlere yönlendirilmesi konusunda da teşvik edici çalışmalar yapmaktadır.

Meridyen’in tecrübe paylaşımı ilkesiyle danışmanlık hizmeti verdiği alanlar:

• Lisans ve Yüksek Lisans üniversite ve alan seçimi
  • Yurtdışı eğitimi için üniversite önerileri
  • Uzaktan eğitim
  • Akademik ve entelektüel gelişime katkı

Derneğimizin akademik danışmanlık hizmetinden yararlanmak için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Altunizade Mah. Mahir İz Cad.

No: 26 Kat: 3

34662 Üsküdar / İstanbul