"Dijital Sosyal ve Beşeri Bilimlere Giriş" semineri
"Dijital Sosyal ve Beşeri Bilimlere Giriş" semineri 6 Kasım Pazartesi günü saat 16.00'da Meridyen Destek Derneği'nde gerçekleştirilecektir.
Uygulamalı Dijital Sosyal ve Beşeri Bilimler Eğitimi
Meridyen Destek Derneği ile Marmara Üniversitesi Dijital Beşeri Bilimler Araştırma Merkezi'nin ortaklaşa düzenleyeceği "Uygulamalı Dijital Sosyal ve Beşeri Bilimler Eğitimi" başvuruları başlamıştır, ilgililerine duyurulur.
Hadis Veritabanı Kullanıma Açıldı
Meridyen Derneği Hadis ve Siyer Araştırmaları Merkezi tarafından yürütülen, alanın ilgililerinin de merakla beklediği Hadis Veritabanı projesi, 25 Mart Cuma akşamı gerçekleştirilen tanıtım toplantısıyla birlikte kullanıma açıldı.
Hadis Veritabanı Açılıyor!
Meridyen Derneği Hadis ve Siyer Araştırmaları Merkezi tarafından yürütülen, yıllara yayılan yoğun ve titiz emeklerin mahsulü Hadis Veritabanı Projesi açılıyor.
IX. Hadis ve Siyer Araştırmaları Ödülleri Sahiplerini Buldu
IX. Hadis ve Siyer Araştırmaları Ödülleri, 18 Aralık Cumartesi akşamı Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
Meridyen Akademi’de Yeni Dönem Burs Başvuruları Başlıyor!
Meridyen Akademi, yurt içi ve yurt dışında akademik çalışmalarda bulunan akademisyenler arasındaki bilgi paylaşımını artırmayı ve ortak değerler etrafında ülkemize yapabileceğimiz katkıları tartışmayı hedeflemektedir.
Meridyen Genç Beyaz Perde Söyleşileri Devam Ediyor!
Meridyen Genç Beyaz Perde Söyleşilerinde yeni dönemin ilk konuğu olarak yapımcı Enes Erbay’ı ağırlıyoruz.
Siyer Bize Ne Söyler Atölyesi Başlıyor
Siyer Bize Ne Söyler? atölyesi ‘Mekke-Medine’ dönemini içeren 3. Modülüyle yakında başlıyor!
Meridyen Konuşmaları “Seyahat ve İnsan” Temasıyla Başladı
Meridyen Derneği’nin edebiyattan sanata; akademiden günlük meselelere çağımızı ilgilendiren her konuda, alanında uzman kişilerin deneyimlerini paylaşmak üzere başlattığı Meridyen Konuşmaları söyleşi dizisi dönem dönem farklı konularla ve farklı konukların katılımlarıyla gerçekleştirilmektedir.

Altunizade Mah. Mahir İz Cad.

No: 26 Kat: 3

34662 Üsküdar / İstanbul