DAVETLİSİNİZ: İstanbul Meridyen Open’17 Uluslararası Münazara Turnuvası Ödül Töreni

Dünyanın en entelektüel oyunlarından biri olarak kabul edilen münazaranın şampiyonları, Meridyen Destek Derneği tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, 7 Mayıs 2017 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan ödül töreninde buluşuyor.

Meridyen Derneği, 2011 yılında kurduğu Münazara Kulübü çatısı altında, münazara kültürünü gençlere ulaştırmak amacıyla Türkiye’nin ve dünyanın en iyi münazara koçlarıyla akademik eğitimler düzenlemekte, münazara şampiyonaları ve kampları organize etmektedir. Dernek bugüne kadar 10000’in üzerinde lise ve üniversite öğrencisine münazara aracılığı ve amacıyla ulaşmıştır.

7 yıldır faaliyetlerini ulusal ve uluslararası alandaki başarılarıyla sürdüren Meridyen Münazara Kulübü, 7 Mayıs 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleriyle gerçekleşecek olan İstanbul Meridyen Open’17 Uluslararası Münazara Turnuvası’nın ödül töreni kapsamında, münazara alanında ülkemiz ve dünya çapında başarılar kazanmış isimlerin ödüllerinin verileceği bir program ile “Her düşünceye bir şans ver!” sloganıyla çıktığı yolda emek ve başarı dolu bir güne daha imzasını atmaya hazırlanıyor.