Meraklı Çocuk Hayy Yeni Sezon Gösterim Takvimi

Meridyen Derneği’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Hayy Müzikli Çocuk Oyunu’ yeniden sahnelerde!

Meridyen Derneği, Sonpeygamber Çocuk Sitesi’nin bir etkinliği olarak bir müddettir hazırlık çalışmalarını yürütmekte olduğu Meraklı Çocuk Hayy müzikli çocuk oyununu yeniden sahnelemeye hazırlanıyor.

Usta oyuncuları, rengarenk dekor ve kostümleriyle çocukların ilgi odağı olan Meraklı Çocuk Hayy, yeni sezonda da seyirci ile buluşmaya devam ediyor. 24 Ocak 2017 tarihinde, Ümraniye Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde sezonun ilk gösterimi gerçekleşecek oyunun İstanbul içi gösterim yeri ve saatleri aşağıdaki gibidir:

24 Ocak 2017    Ümraniye – Mehmet Akif Kültür Merkezi                         Saat: 13:00 – 15:00

31 Ocak 2017    Ümraniye – Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi      Saat: 13:00 – 15:00

01 Şubat 2017   Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi                                       Saat: 13:00

02 Şubat 2017   Ümraniye – Cemil Meriç Kültür Merkezi                                Saat: 13:00 – 15:00

03 Şubat 2017   Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi                                       Saat: 13:00 – 15:00

04 Şubat 2017   Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi                                       Saat: 15:00 – 17:00

05 Şubat 2017   Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi                                       Saat: 13:00 – 15:00

12 Şubat 2017   Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi                                 Saat: 13:00