KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1570448323112{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;background-color: #ffffff !important;}”][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h3″ title_align=”left” link_style=”default” scheme=”dark” title=”Kişisel Verilerin Korunma Kanunu” class=”scheme_custom_color” css=”.vc_custom_1573571075814{padding-top: 20px !important;}”][vc_column_text]

1. Meridyen Derneği web sitesi üyelerinin ad-soyad, e-mail vb. hiçbir kimlik ve iletişim bilgisini üçüncü şahıslarla paylaşmaz.

2. Üyelerin kullanıcı şifreleri vb. kendilerine ait özel bilgiler dijital veritabanlarında yer alır ve portal yöneticileri dâhil ikinci şahıslar tarafından görüntülenemez şekilde kodlanır.

3. Meridyen Derneği web sitesi sayfayı ziyaret eden okurların elektronik ortam limlik bilgilerini (ip numarası vb.) üçüncü şahıslarla paylaşmaz.

4. Meridyen Derneği web sitesi 5651 sayılı BİLİŞİM ORTAMINDA YAPILAN YAYINLARIN DÜZENLENME KANUNU kapsamında gerekli yasal yükümlülükleri yerine getirir.

5. Bu yasanın gerektirdiği durumlarda adli merciler ve mahkeme kararı doğrultusunda kolluk kuvvetleriyle bilgi paylaşım hususunda işbirliği yapılabilir.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]